Over mij

Ik werk al een aantal jaren als psycholoog in en rond Utrecht, en help mensen graag bij het (her)vinden van hun eigen kracht en vaardigheden. Ik vind het belangrijk om dit ‘van mens tot mens te doen’: vanuit mijn hart kijken hoe ik het best kan aansluiten bij wat jij nodig hebt. Daarbij werk ik graag met en vanuit verbinding: samenwerking tussen hulpverleners stimuleren, mensen verbinden met elkaar. En ook een individu meer ‘met zichzelf’ verbinden, hoe zweverig dat ook mag klinken. Zulke dingen zijn soms lastig in woorden te vertalen. Daarom neem ik in behandeling ook altijd de kennis en signalen van het lichaam mee, om dat wat niet in woorden te vangen is toch plek te geven.

Ervaring

Ik gebruik opgedane kennis en ervaringen vanuit opleidingen en cursussen, reizen en eerdere werkzaamheden. Ik heb een universitaire opleiding tot kinder- en jeugdpsycholoog gevolgd, en vervolgens een postmasteropleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Ik volg ook na deze opleidingen nog regelmatig opleidingen en supervisie. Niet alleen om mijn vakkennis en ervaring up to date te houden, maar vooral omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren. Daarnaast deel ik graag kennis en ervaring: ik geef begeleiding aan (startende) psychologen en orthopedagogen, en zit in intervisiegroepen met andere gezondheidszorgpsychologen. Ik ben ook aangesloten bij samenwerkingsovereenkomsten van hulpverleners in Utrecht, om echt samen te werken en korte lijnen te hebben.

Ik heb ervaring binnen het cluster 4 onderwijs en poliklinieken voor basis ggz en specialistische ggz. Ook heb ik onderzoek gedaan en les gegeven op een universiteit, en heb ik ervaring met psychologische behandeling binnen ziekenhuiszorg. Momenteel werk ik ook met hulpverleners en ben ik bekend met het dagelijks werk binnen de huisartsenpraktijk, ambulancezorg en spoedeisende hulp.

Medemens

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, naar wat maakt dat ze doen wat ze doen. Elk mens heeft wensen, verlangens en pijnlijke kwetsbaarheden, en toch denken we vaak dat we de enige zijn. Ik heb het nodig om regelmatig te kunnen mijmeren. Ben dol op tijdloos ronddwalen in boekenwinkels en hou van slechte hiphop. Ik drink veel thee en soms een kop koffie. Gek op de start van de lente en de overgang naar de herfst, en ik snap de relativiteitstheorie nog steeds niet.