Contact

De praktijk is vanwege vakantie gesloten tot maandag 12 juni 2023. Als je al in behandeling bent, kun je in dringende gevallen je vraag stellen aan waarnemend GZ-psycholoog Rinske Frima (06 – 274 95 884). In crisisgevallen moet je contact opnemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost.

De praktijk is geopend op maandagen en donderdagen. Ik werk bewust kleinschalig en heb geen secretariaat. Dat betekent dat de praktijk niet goed telefonisch bereikbaar is: vanwege afspraken en werkzaamheden kan ik de telefoon meestal niet direct opnemen. Het telefoonnummer van de praktijk is 06 – 44 44 26 56. Gemiste oproepen worden vanwege het vertrouwelijke karakter niet standaard teruggebeld. Je kunt een bericht achterlaten op de voicemail als je graag teruggebeld wilt worden.

Je kunt je het best aanmelden via de mail, kijk voor meer informatie bij aanmelding. Handig om te weten mocht je slecht ter been zijn: de spreekkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is alleen bereikbaar via de trap.

Mocht je een losse vraag hebben, dan kun je het best contact opnemen via de mail: info @ psychologiepraktijkmiddag.nl. Stel je vraag, en dan kijk ik even op welke manier ik die kan beantwoorden. Ik probeer binnen drie werkdagen contact met je op te nemen, en dat kan vervolgens per mail of eventueel telefonisch zijn.

Mail vanuit de beveiligde zorgmail komt helaas soms bij cliënten in de reclame- of spambox terecht. Mocht je nog niets van me hebben gehoord, check dan deze mailboxen ook even.

KvK-nummer: 57812276