Contact

Ik werk kleinschalig en heb geen secretariaat, en dat betekent dat de praktijk niet goed telefonisch bereikbaar is: vanwege afspraken en werkzaamheden kan ik de telefoon meestal niet direct opnemen. Het telefoonnummer van de praktijk is 06 – 44 44 26 56. Gemiste oproepen worden vanwege het vertrouwelijke karakter niet standaard teruggebeld. Je kunt een bericht achterlaten op de voicemail als je graag teruggebeld wilt worden.

Je kunt je het best aanmelden via de mail, kijk voor meer informatie bij aanmelding. Afspraken kunnen veelal gepland worden op maandag, donderdag en vrijdag. Beide praktijklocaties liggen op een eerste en tweede verdieping. Handig om te weten mocht je slecht ter been zijn: op de Nicolaas Beetsstraat is een lift aanwezig, de praktijk op de Homeruslaan is alleen bereikbaar via een trap.

Mocht je een losse vraag hebben, dan kun je het best contact opnemen via de mail: info @ psychologiepraktijkmiddag.nl. Stel je vraag, en dan kijk ik even op welke manier ik die kan beantwoorden. Ik probeer binnen twee werkdagen contact met je op te nemen, en dat kan vervolgens per mail of telefonisch zijn.

 

 

KvK-nummer: 57812276