Aanmelding

Voor therapie, mindfulness of een training kun je je aanmelden via info@psychologiepraktijkmiddag.nl. Vermeld in de mail in een paar zinnen iets over jezelf en over waarbij je graag geholpen wilt worden (je hoeft geen uitgebreide informatie te mailen, aangezien het niet om een extra beveiligde e-mail verbinding gaat). Ik zal je vervolgens uitnodigen voor een intakegesprek, waarin jij je verhaal kunt vertellen en ik je vragen zal stellen om je goed te begrijpen. Ook kijken we samen of er een klik tussen ons is. Als we erop uit komen dat ik iets voor je kan betekenen, maken we samen een plan. Daarin stellen we doelen op, en kijken wat er nodig is om die te bereiken. Kijk voor verdere uitleg over verzekerde zorg bij ‘therapie’.

De praktijk is veelal geopend op maandag, donderdag en vrijdag. Ik heb een fijne kamer in Gezondheisdcentrum Mariahoek aan de Singel, en werk ook een dag per week op locatie Medisch Centrum Homeruslaan. Daardoor zijn er korte lijnen met andere hulpverleners. Ook is er een samenwerkingsverband met de huisartsenpraktijken Biltstraat, Aletta, De Reiger, Koningslaan, Homeruslaan en Bosboomstraat. Ik heb daarnaast een breed netwerk met verschillende andere disciplines, waaronder haptotherapeuten, een massagetherapeut, systeemtherapeuten, diëtisten, fysiotherapeuten en een psychotherapeut. Mochten we erop uit komen dat je probleem een andere aanpak nodig heeft dan die ik kan bieden, kan ik je doorverwijzen naar kundige collega’s.

Ik bied geen acute psychiatrische zorg. Bij crisissituaties wordt geadviseerd direct contact op te nemen met je huisarts, en buiten kantooruren met de huisartsenpost (als je in Utrecht woont kan dat via 088 – 130 96 70). Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.