Aanmelding

Voor therapie, mindfulness of een training kun je je aanmelden via info @ psychologiepraktijkmiddag.nl. Vermeld in de mail in een paar zinnen iets over jezelf en over waarbij je graag geholpen wilt worden (je hoeft geen uitgebreide informatie te mailen, aangezien het niet om een extra beveiligde e-mail verbinding gaat). Ik zal je vervolgens een mail sturen met waar meer uitleg, en uitnodigen voor een intakegesprek. Dit gaat via een beveiligde mail vanuit Zorgmail. Mocht je binnen drie werkdagen nog geen reactie hebben gehad, check dan ook je spam-box.

In zo’n intakegesprek kun jij je verhaal vertellen en zal ik je vragen stellen om je goed te begrijpen. Ook kijken we samen of er een klik tussen ons is. Als we erop uit komen dat ik iets voor je kan betekenen, maken we samen een plan. Daarin stellen we doelen op, en kijken wat er nodig is om die te bereiken. Kijk voor verdere uitleg over verzekerde zorg bij ‘therapie’.

De praktijk is geopend op maandag en donderdag. Ik heb een fijne kamer bij Medisch Centrum Homeruslaan. Daardoor zijn er korte lijnen met andere hulpverleners. Ook is er een samenwerkingsverband met de huisartsenpraktijken Biltstraat, Aletta, De Reiger, Koningslaan, Homeruslaan en Bosboomstraat.

Ik bied geen acute psychiatrische zorg. Bij crisissituaties wordt geadviseerd direct contact op te nemen met je huisarts, en buiten kantooruren met de huisartsenpost (als je in Utrecht woont kan dat via 088 – 130 96 70). Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.