Marrit

Mijn naam is Marrit Bootsma. Ik heb als orthopedagoog gewerkt, heb ervaring als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk en de laatste jaren heb ik gewerkt als psycholoog in de Specialistische GGZ. Ook heb ik als freelancer gewerkt met jongeren en jongvolwassenen binnen het onderwijs, en ik werk sinds kort ook als freelancer voor Psychologiepraktijk Middag.

In mijn behandelingen gebruik ik kennis die ik heb opgedaan vanuit opleidingen zoals CGT en EMDR, maar ook kennis die ik zelf als mens heb opgedaan in het leven. Ik vind het belangrijk om naast het toepassen van kennis echt contact te maken met jou. Iedereen is anders, en ik probeer met open houding te luisteren naar wat jij als uniek persoon zegt, en daar de behandeling zo goed mogelijk op aan te laten sluiten.

Regelmatig spreek ik uit hoe mooi ik het vind om met mensen en hun kwetsbaarheden te werken. Het vraagt zoveel moed om jezelf ├ęcht te laten zien. Het liefst stoppen we dingen waar we ons voor schamen, we onzeker over zijn of waar we bang zijn voor een oordeel van de ander, weg. En toch hebben we deze kwetsbare gevoelens allemaal. Ik vind het mooi als ik jou kan helpen een stapje dichter bij jezelf te komen.

Naast werk vind ik het belangrijk om genoeg vrije tijd te hebben. Het liefst plan ik mijn vrije dagen niet al te vol, maar meestal ga ik op pad voor een goede koffie of een wandeling in de natuur. Verder houd ik van dansen, schrijven en zingen en geef ik af en toe een huiskamer concertje.