Hulpverleners

Ik bied training, coaching en supervisie aan hulpverleners (zoals psychologen, artsen, verpleegkundigen, leerkrachten, orthopedagogen). Ik heb ervaring binnen de ggz, het onderwijs en ziekenhuiszorg. Ook ken ik de dagelijkse gang van zaken binnen het ambulancewerk en de spoedeisende hulp van binnenuit.

Als hulpverlener zijn we vaak goed in het zorgen voor anderen. We hebben hart voor de zaak, en lopen onszelf soms gemakkelijk voorbij. Regelmatig vergeten we voor onszelf te zorgen, of hebben dat misschien wel nooit geleerd. Onderwerpen die bij training en coaching vaak naar voren komen zijn het bewust worden van eigen grenzen, balans tussen privé en werk, of meer helder krijgen wat jij wilt en wat bij je past.

Bij deze sessies wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen. Mindfulness is daar een van, maar ook lichaamsgerichte technieken, creatieve werkvormen en interventies vanuit de yoga en cognitieve gedragstherapie. Uiteraard werken we met de vraag die voor jou van belang is, en stemmen we de werkwijze in samenspraak daarop af. Kijk voor meer informatie onder het kopje supervisie of coaching. Mocht je een workshop voor je gehele team of afdeling willen, ook dat kan. Neem vrijblijvend contact op als je meer informatie wilt.