Contact

Ik werk kleinschalig en heb geen secretariaat, en dat betekent dat de praktijk niet goed telefonisch bereikbaar is: vanwege afspraken en werkzaamheden kan ik de telefoon meestal niet direct opnemen. Het telefoonnummer van de praktijk is 06 – 44 44 26 56. Gemiste oproepen worden vanwege het vertrouwelijke karakter niet standaard teruggebeld. Je kunt een bericht achterlaten op de voicemail als je graag teruggebeld wilt worden, en vergeet dan niet je eigen telefoonnummer in te spreken.

Je kunt je het best aanmelden via de mail, kijk voor meer informatie bij aanmelding. Afspraken kunnen gepland worden op maandag, woensdag en donderdag, en regelmatig ook op vrijdagmiddagen. Beide praktijklocaties liggen op een eerste en tweede verdieping en zijn alleen bereikbaar via een trap; handig om te weten mocht je slecht ter been zijn.

Mocht je een losse vraag hebben, dan kun je het best contact opnemen via de mail: info@psychologiepraktijkmiddag.nl. Stel je vraag, en dan kijk ik even op welke manier ik die kan beantwoorden. Ik probeer binnen twee werkdagen contact met je op te nemen, en dat kan vervolgens per mail of telefonisch zijn.

 

 

KvK-nummer: 57812276