Contact

Van 13 juli tot 13 augustus ben ik even niet aan het werk, en is de praktijk vanwege vakantie gesloten. Mocht je je willen aanmelden voor een workshop, training of therapie, dan kun je dat per mail doen en zal ik na mijn vakantie reageren. Als je al in therapie bent en een dringende vraag hebt, kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de waarnemende GZ-psychologen. Tot 31 juli is dat Rinske Frima (06 – 27 07 47 05). Daarna is Sabrina Bos bereikbaar (06 – 28 06 88 29). Mocht je de voicemail krijgen, spreek dan ook je naam en contactgegevens in, zodat een van hen contact met je kan opnemen. Er wordt geen acute psychiatrische zorg geboden. Bij crisissituaties wordt geadviseerd direct contact op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost.

Ik werk kleinschalig en heb geen secretariaat, en dat betekent dat de praktijk niet goed telefonisch bereikbaar is: vanwege afspraken en werkzaamheden kan ik de telefoon meestal niet direct opnemen. Het telefoonnummer van de praktijk is 06 – 44 44 26 56. Gemiste oproepen worden vanwege het vertrouwelijke karakter niet standaard teruggebeld. Je kunt een bericht achterlaten op de voicemail als je graag teruggebeld wilt worden, en vergeet dan niet je eigen telefoonnummer in te spreken.

Je kunt je het best aanmelden via de mail, kijk voor meer informatie bij aanmelding. Afspraken kunnen gepland worden op maandag, woensdag en donderdag, en regelmatig ook op vrijdagmiddagen. Beide praktijklocaties liggen op een eerste en tweede verdieping en zijn alleen bereikbaar via een trap; handig om te weten mocht je slecht ter been zijn.

Mocht je een losse vraag hebben, dan kun je het best contact opnemen via de mail: info@psychologiepraktijkmiddag.nl. Stel je vraag, en dan kijk ik even op welke manier ik die kan beantwoorden. Ik probeer binnen twee werkdagen contact met je op te nemen, en dat kan vervolgens per mail of telefonisch zijn.

 

 

KvK-nummer: 57812276